1. Odolný a pohodlný materiál ohlávky

Materiál na naše ohlávky pečlivě vybíráme, aby se od něj koně neodřeli ani při pravidelném a dlouhodobém nošení. Pohodlí koně je pro nás totiž naprostou prioritou. 

Odolnost je další důležitou vlastností našich ohlávek, na kterou klademe důraz. Proto každý materiál pečlivě testujeme, než z něj ohlávky vyrobíme.

Právě odolnost a pohodlí oceníte u ohlávek řady Basic line pro každodenní nošení.

Reflexní ohlávka Basic line

 

    2. Odolné, ale bezpečné karabiny

Rozbitá karabina je velmi často důvodem, proč musíte vaší oblíbenou ohlávku přestat používat. Karabiny, které využíváme na naše stájové ohlávky a vodítka jsou tak pevné, aby se nezničily při silném tlaku, ale na druhou stranu natolik bezpečné, aby karabina ve vypjatých situacích povolila a kůň si neublížil.

postranní očka s úvazem

Právě bezpečnost a pevnost oceníte u ohlávek řady Work line, které jsou díky postranním očkům ideální pro uvázání koně při  kování nebo v přepravním vozíku. K ohlávkám doporučujeme přidat i úvaz v ladící barvě.

 

    3. Paleta barev, ze které si vybere každý

Koňáci rádi vymýšlí rozličné barevné varianty a kombinace, aby kůň vypadal stylově a vše bylo barevně sladěné. Výrobci často své kolekce obměňují novými barevnými odstíny. Naše barevná nabídka je ale stálá, takže se nemusíte bát, že časem neseženete vybavení ve vaší oblíbené barvě. U nás najdete mnoho barev popruhů i podšití, aby vaše ohlávka byla unikátní. Stájové ohlávky polstrujeme hladkým materiálem, který skvěle funguje, koně neodírá, nenasakuje vodu ani pot, a dále měkoučkou pěnou ve všech částech ohlávky, která společně s polstrováním poskytuje koním maximální komfort.

 

    4. Jedinečnost

Na naše ohlávky řady Fashion line si můžete vybrat doplňky ve formě kamínků nebo nášivky se jménem koně či stáje a tak si zajistit vlastní originální kousek! Polstrování lze také libovolně kombinovat s barvou popruhu dle vašeho přání. Klidně můžete popustit uzdu fantazii a sestavit si ohlávku hned z několika barev! :)

 Fashion line - modrá

    5. Kvalita šití

Jedno z míst, kde jsou ohlávky velmi namáhané, jsou švy. Abychom tomu předešli, všechny produkty šijeme poctivě ručně v České republice. Za každým produktem je tedy švadlena, která sedí u šicího stroje. Díky pečlivé práci a důkladné kontrole můžeme zaručit maximální kvalitu šití.